Draagbaar.

Productief.

Professioneel.

De Jabra Engage 55 is ontworpen voor glasheldere gesprekken.

Vraag een demo aan

MAAK KENNIS MET ENGAGE 55

Drukbezette lijn

Voer betere gesprekken, zowel thuis als op kantoor, met Engage 55. Deze intuïtieve headset is ontworpen voor iedereen die een groot deel van de dag telefoneert of virtueel vergadert, en biedt u een groot draadloos bereik en de hoogste beveiligingsniveaus, voor maximale gemoedsrust.

Of u nu thuis werkt of op een druk kantoor, met Engage 55 klinkt u professioneel in elk gesprek, wat er ook om u heen gebeurt.

DRAADLOOS BEREIK

Onbelemmerd gespreksbereik

Of u nu thuis of op kantoor werkt, het is prettig om vrij rond te kunnen lopen. De compacte USB DECT-adapter van Engage 55 biedt een draadloos bereik tot 150 m vanaf uw computer, en maakt het ook gemakkelijk voor u om met uw laptop rond te lopen terwijl u in gesprek bent.

Even naar de keuken voor een kopje koffie, of een paar rondjes lopen door het kantoor, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw verbinding het wel houdt.

Voeding. Bereik. Beveiliging.

DECT draadloos is speciaal ontworpen voor draadloze communicatie, wat het ideaal maakt voor werknemers die veel moeten bellen en extra mobiliteit nodig hebben. Het draadloze DECT-bereik van Engage 55 is tot maar liefst 15 keer zo groot als het gemiddelde bereik van een klasse 2 Bluetooth®-apparaat.

En als u in een druk kantoor werkt, is DECT draadloos bestand tegen de drukte van grote aantallen mensen die op dezelfde plaats werken, zodat u een heldere, robuuste en veilige verbinding krijgt voor uw gesprekken.

Professionele gesprekken.

Wanneer u achter elkaar belt of virtueel vergadert, is elk woord belangrijk. Engage 55 is voorzien van een indrukwekkende noise cancelling microphone die achtergrondgeluiden helpt te blokkeren, zodat u altijd klinkt als een professional, vanuit welk kantoor u ook werkt.

De luidsprekers zijn geoptimaliseerd voor duidelijke spraak, terwijl wideband audio zorgt voor glasheldere, natuurlijk klinkende gesprekken. En zo hebt u nooit meer last van krakerige, robotachtig klinkende stemmen, maar krijgt u alleen nog maar boeiende gesprekken

Lichtgewicht comfort

Een slecht zittende headset kan uw aandacht afleiden van het gesprek. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat Engage 55 lichtgewicht is, met een lage klemkracht, zodat u geen last krijgt van druk of warmteontwikkeling.

Zelfs als u de hele dag achter elkaar aan het bellen bent, kunt u er dus op vertrouwen dat uw headset u helpt koel en comfortabel te blijven.

UNIFIED COMMUNICATIONS (UC)

Werkt met alles

Welk communicatieplatform u ook gebruikt, Engage 55 is er klaar voor. Hij werkt met alle belangrijke UC-platforms (Unified Communications) en contactcenterplatforms voor een naadloze ervaring en is ook verkrijgbaar in een UC- en een Microsoft Teams-variant.

Jabra 55-
Jabra 55-1
Jabra 55-2
Jabra 55-3
Jabra 55-4
Stereo

Mono

Earhook

Neckband

Headband

MEERDERE DRAAGSTIJLEN

Speciaal voor u gemaakt

Omdat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, is Engage 55 verkrijgbaar in drie verschillende draagstijlen voor elke werkvoorkeur, met een stereo-, mono- en een convertible model dat wordt geleverd met een oorhaak, nekband en hoofdband, zodat u de stijl kunt kiezen die het best bij u past.

Zelf de Jabra Engage 55 uitproberen? Vraag een demo aan!

Vul het formulier in en één van onze experts neemt contact met u op om een demo in te plannen.

MultIT Automatisering

Pastoor Velzeboerstraat 2

1756 AW 't Zand